Adobe koolitus

Koolituse sihtgrupiks on kujundajad ja kunstnikud, kes soovivad oma oskused digitaliseerida. Juhul kui takistuseks alustamisel on siiamaani olnud tarkvara kõrge hind või tugigrupi puudumine, siis võimalus meie koolitusele registreeruda on siinkohal lahenduseks.

Terve aasta jooksul on ligipääs tarkvarale Adobe Creative Cloud ning õigus seda kasutada oma ettevõtluses ja töös. Meie facebooki toetusgrupp mõtleb kaasa, toetab iga osaleja edu aasta jooksul, ning ühises rütmis läbitakse Adobe koolitused. Koolitusvideod on inglise keeles, arutelugrupis arutame kõike eesti keeles ning saab üle küsida, kui midagi ebaselgeks jääb.

Meie eesmärgiks on läbida teatud hulk koolitusi esimese poolaasta jooksul. Teise poolaasta jooksul hakkame võtma ülesandeid (üksteiselt, päriselust, klientidelt või tööandjalt). Esitleme üksteisele oma töö tulemeid ning arutame tehtu üle. 

Grupp hoitakse piiratud suurusega, 10 inimest. Suhtlus toimub facebooki kinnises grupis. Kohtumised toimuvad Skype videokeskkonnas, harjutame tööde presenteerimist ja planeerimist ning kaugtööd. Pakume igakülgset tehnilist tuge, videokohtumisel edukaks osalemiseks.

Pärast aasta möödumist on osalejal võimalus jätkata Adobe litsentsi kasutamist soodsamatel tingimustel võrreldes tavakasutajaga või omandada juba oma litsents enda valitud tingimustel.

Meie grupi moderaator on Enda Pärisma, kauaaegne fotograaf, töötanud 15+ aastat pilditöötluse valdkonnas. Siin on mõned tema hiljutised spordifotod.

Koolitus algab 2. mail 2021 ning kestab kuni 30. aprillini 2022.

Hind 2000 eurot, km ei lisandu.

Meie eesmärk on registreeruda töötukassa koolituspartneriks.